Ouderwets vakmanschap met garantie voor kwaliteit.

De oprichter en eigenaar is GertJan Kooijman. Opgegroeid in Lopik dorp ( provincie Utrecht ) en sinds 2004 woonachtig in Almere. GertJan is in 1997 op achttien jarige leeftijd begonnen in het vak en heeft zich sindsdien het vak in alle aspecten meester gemaakt.

Met ruim 20 jaar ervaring in de woning- en projectinrichting heb ik mij in alle opzichten gespecialiseerd in het bekleden van vloeren en ramen. Sinds 2004 ben ik zelfstandig aan het werk als eenmanszaak en leverancier van alle gerenommeerde merken.
Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Door de jaren heen heb ik een netwerk opgebouwd met de beste vakmensen binnen de branche. Ik werk uitsluitend met professionals met liefde voor het vak en heb plezier in elk klein detail en elke grote uitdaging. Samen kunnen wij elke klus aan! Of het nu gaat om 10 m² of 10.000 m² wij hebben alle expertise in huis.
Kooijman interieurprojecten heeft de afgelopen 14 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn en heeft vele opdrachtgevers tevreden gesteld. Onze kracht is de betrokken en de persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. Wij werken veel samen met architecten en projectontwikkelaars en weten als geen ander de wensen van de klant te realiseren en volgens afspraak op te leveren.