Aluminium jaloezieën

Ruim aanbod aan kleuren en uitvoeringen!

Horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er met lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor het combineren van lichtinval en privacy. Ook zijn ze eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsvormen, zoals een optrekkoord en tuimelstaaf, ketting of elektrische bediening. Aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm kunnen worden uitgevoerd met Easy Up: voor extra bedieningsgemak open, sluit en kantel je de lamellen met een bedieningsgreep. Spandraden en fixeersteunen voorkomen dat de jaloezie gaat klapperen op het raam of de deur.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. horizontale aluminium jaloezieën.

Van elegant tot robuust: aluminium jaloezieën
bece® horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er met lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Ladderband
Met ladderband geef je een extra accent aan je jaloezie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en twee breedtes.

Retro
Voor een echte retro look kies je voor de speciale retro uitvoering in combinatie met meekleurend of contrasterend ladderband.

Inspiratie
Door het ruime aanbod aan kleuren en uitvoeringen vind je altijd een jaloezie waarmee je jouw interieur compleet maakt. Laat je inspireren en kijk eens op onze pagina’s vol wooninspiratie.

Praktisch
De aluminium horizontale jaloezieën van bece® zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Op maat gemaakt
Alle raamdecoratie van bece® wordt voor jou op maat gemaakt.