Duo rolgordijnen

Ontelbare mogelijkheden en stoffen van hoge kwaliteit!

Eindeloos variëren. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. duo rolgordijnen!

Eindeloos variëren
Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Baanbreedtes
Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 4,5 cm voor een subtiel effect, tot maar liefst 40 cm. Deze stoere brede banen staan heel mooi voor grote ramen.

Stoffen
Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle

stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als op maat gemaakt rolgordijn. Ideaal dus als je in jouw interieur duo rolgordijnen met rolgordijnen wilt combineren.

Extra mogelijkheden
Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed.

Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.