Dupligordijnen

Functioneel en stijlvol!

Functioneel en stijlvol, dat zijn plissé- en dupligordijnen. Dupligordijnen bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Dit type binnenzonwering is geschikt voor uiteenlopende raamvormen.

Dupligordijnen zijn net als plisségordijnen verkrijgbaar in meerdere transparanties. Omdat er bij dupligordijnen geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn, kan het dupligordijn ook in een geheel verduisterende variant worden uitgevoerd. Daarnaast werken dupligordijnen isolerend en geluiddempend: de aanwezige lucht in de ‘cellen’ fungeert als buffer.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. Dupligordijnen.

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Een dupligordijn is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn biedt de perfecte oplossing.

Stoffen
Dupligordijnen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties, van transparante tot verduisterende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect.

Vrij pakket
Kies voor de uitvoering vrij pakket om je dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk.

Twee in-één model
Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en

geniet overdag van een natuurlijke lichtinval en ’s avonds van complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!

Bedieningsgemak
Dupligordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je dupligordijn ook elektrisch bedienen.

Energiebesparing
Een leuke bijkomstigheid: met een dupligordijn bespaar je op je energiekosten. Door de honingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.

Maatwerk
Alle dupligordijnen van bece® worden voor jou op maat gemaakt.