Houten jaloezieën

Exclusief en trendy!

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op

Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor het combineren van lichtinval en privacy. Ook zijn ze eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsvormen, zoals een optrekkoord en tuimelstaaf, ketting of elektrische bediening. Spandraden en fixeersteunen voorkomen dat de jaloezie gaat klapperen op het raam of de deur.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. horizontale houten jaloezieën.

Exclusief en trendy
Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece®. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl.

Handige functionaliteiten
Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Keuze uit diverse lamellen
De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

• 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
• 50 mm, passend in ieder interieur.
• 65 mm, voor een robuuster effect.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Persoonlijke twist
Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op!

Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. Stel je eigen houten jaloezie met ladderband nu eenvoudig samen.

Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Bediening
Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. De bediening zit naar keuze links, rechts of kruislings. Voor extra bedieningsgemak of jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen, kun je ook kiezen voor elektrische bediening.

Maatwerk
Alle raamdecoratie van bece® wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langste plezier van!