Kunststof jaloezieën

Strak en modern!

Niet alle raamdecoratie is bestand tegen vocht, jaloezieën gemaakt van PVC wel. En ze zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Dit maakt ze zeer geschikt voor vochtige ruimte binnen uw bedrijf.

Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor het combineren van lichtinval en privacy. Ook zijn ze eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsvormen, zoals een optrekkoord en tuimelstaaf, ketting of elektrische bediening. Spandraden en fixeersteunen voorkomen dat de jaloezie gaat klapperen op het raam of de deur.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. horizontale kunststof jaloezieën.

Strak en modern 
Hou je van een strak en modern interieur? Kunststof jaloezieën passen hier perfect bij. Door het transparante kunststof valt een prachtig gefilterd licht binnen.

Decoratief
Kunststof jaloezieën zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 50 en 70 mm. Wil jij je jaloezie extra laten opvallen? Kies dan voor ladderband in een contrasterende kleur. De bovenkant van je jaloezie kan ook voorzien worden van een unieke retro look.

Praktisch
Niet alle raamdecoratie is bestand tegen vocht, jaloezieën gemaakt van PVC wel. En ze zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Dit maakt ze zeer geschikt voor de badkamer en keuken.

Kies voor Horizontale kunststof jaloezieën en vraag online een offerte aan of maak direct een afspraak en wij bezoeken u binnen Almere gratis en vrijblijvend aan huis met onze complete collectie Horizontale kunststof jaloezieën. Wij tonen je graag onze veelzijdige collectie Horizontale kunststof jaloezieën.