Paneelgordijnen

Meer dan alleen raamdecoratie!

Een paneelgordijn bestaat uit verticale banen stof. Deze banen worden voor elkaar geschoven langs een bovenrail. Ze geven een ruimte een strakke uitstraling en zijn erg geschikt voor grote raampartijen of als room divider.

Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder. Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien. In onze collectie vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Zo kan de gebruiker altijd de juiste mate van lichtinval bepalen. Een aantal stoffen zijn niet alleen lichtwerend, maar ook warmtewerend.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. paneelgordijnen.

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.

Als roomdivider en kastdeur
Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.

Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.

Combineren met rolgordijnen
Heb je in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. bece® rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel.

Op maat gemaakt
Alle bece® paneelgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in je raam passen.

LICHT- EN WARMTEWEREND
In onze collectie vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Zo kan de gebruiker altijd de juiste mate van lichtinval bepalen. Een aantal stoffen zijn niet alleen lichtwerend, maar ook warmtewerend. In de collectie vindt u stoffen met een gemetalliseerde achterkant en daardoor een hoge reflectie, waardoor warmte buiten wordt gehouden. Het gevolg? Een mogelijk 20% lagere koellast. Dus ook nog eens geldbesparend.

EIGENSCHAPPEN
B&C Projects biedt een uitgebreid aanbod aan paneelgordijnstoffen in tal van kleuren en met verschillende eigenschappen. Zo zijn er onder andere antibacteriële, vochtbestendige en geluiddempende stoffen.

PRINT
Paneelgordijnen kunnen bedrukt worden met elke gewenste print, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Informeer naar de stoffen die hier het meest geschikt voor zijn.

OPTIES
Een paneelgordijn kan worden samengesteld uit verschillende kleuren of prints. Er kan gekozen worden voor een zij- of middensluiting, een koord- of trekstangbediening.