Rolgordijnen

Ontelbare mogelijkheden, stoffen en dessins!

Rolgordijnen voor elk interieur! Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen binnen uw bedrijf.  Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet.

Rolgordijnen zijn functioneel, eenvoudig in gebruik en passen in elk interieur. In onze collectie vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties van lichtdoorlatend tot verduisterend. Zo kan de gewenste mate van lichtinval worden afgestemd op de gebruiker. Daarnaast kunnen rolgordijnen bedrukt worden met elke gewenste print, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Informeer naar de stoffen die hier het meest geschikt voor zijn.

Kooijman interieurprojecten realiseert spraakmakende interieurs en garandeert de hoogste kwaliteit en service in alle soorten raambekleding o.a. rolgordijnen!

Rolgordijnen voor elk interieur
Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boederijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn is altijd mooi en functioneel.

Verduisterend of lichtdoorlatend
De collectie rolgordijnen van bece® biedt meer dan 200 kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Je eigen stijl
Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat.

Screenstof: ideaal voor grote ramen
In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen.

De rolgordijnen van bece® met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen
Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.
Een bece® rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren als verduistering gewenst is.

Je kunt je rolgordijn ook bevestigen op je draai-kiepraam door middel van klemsteunen. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Dakramen
De op maat gemaakte rolgordijnen van bece® zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Elektrische bediening
Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is onze elektrische bediening een uitkomst.